Ludovic Pierard richtte in 2008 zijn vertaalbureau Pax Linguis op in een rustige en inspirerende, groene omgeving. Pax Linguis biedt diensten op maat tegen een billijke prijs, met bijzondere aandacht voor de kwaliteit.

Ludovic bezit een master in vertalen en stelt zijn taalvaardigheden en talent ter beschikking van zijn klanten om Nederlandse, Duitse en Engelse teksten te vertalen naar het Frans. Hij is beëdigd bij de rechtbank van Namen en kan dus ook beëdigde en gelegaliseerde vertalingen leveren.

Voor alle andere talencombinaties vindt Ludovic de ideale vertaler in zijn uitgebreide netwerk professionele en gekwalificeerde collega’s.

Ludovic kan Franse teksten ook zelf opstellen of verfijnen, bv. in het kader van een nalezing, aanpassing, vergelijkende revisie of eenvoudige correctie.

Als lid van de Belgische Kamer van Vertalers en Tolken verbindt Ludovic zich ertoe de deontologische code van de vereniging na te leven die garant staat voor de kwaliteit van het geleverde werk.

Om snel een kwaliteitsvol resultaat te verzekeren, gebruikt Ludovic bovendien alle vereiste informaticamiddelen en neemt hij regelmatig deel aan voortgezette opleidingen om zijn kennis nog aan te scherpen.

 

www.paxlinguis.be