Een van de standhouders op De Taalmarkt is vertaalster Els Govaerts van Alcuna Language Services.

Haar klanten waren op zoek naar iemand die met kennis van zaken en een vlotte pen jaarverslagen, financiële persberichten of aandeelhoudersinformatie kan vertalen. Zo ook wilden advocaten of juristen hun processtukken of contracten laten vertalen om zich zelf volledig op hun kernactiviteit te kunnen toeleggen. En communicatiemanagers verlichten de werkdruk tijdens een productlancering of een crisissituatie door de vertaling van hun persberichten uit te besteden. Doordat Els hun bedrijf door en door kent, levert zij vlot een bericht af dat naadloos aansluit bij hun huisstijl.

Met Alcuna Language Services aan hun zijde stralen deze bedrijven het gewenste bedrijfsimago uit in een doelgerichte communicatie.

Els Govaerts vertaalt uit het Engels en het Duits in het Nederlands, met specialisatie in financiële en juridische teksten, evenals interne en externe bedrijfscommunicatie.

Els Govaerts (Alcuna Language Services) staat op 16 maart 2016 in het midden van De Taalmarkt. U herkent haar standje aan het logo.

alcuna.be