In haar presentatie laat Kathleen Heireman van BLCC (Business Language & Communication Centre) de online taaltesten zien die ze zelf hebben ontwikkeld. Ze vertelt u alles over de verschillende ervaringen die ze er tot nu toe mee hebben. U krijgt een eerlijk verhaal te horen van opportuniteiten, maar ook van tekortkomingen: de ervaring van BLCC leert dat online testen veel voordelen bieden, maar er zijn ook nadelen. U leert van Kathleen Heireman wat u ervan mag verwachten en wat niet.

Omdat u niet naar The Value of Language komt voor een salespraatje, krijgt u niet zozeer de ervaringen van BLCC te zien en te horen, maar vooral ook die van klanten voor wie BLCC een online taaltest op maat ontwikkelde.

Deze presentatie met twee boeiende customer cases richt zich tot iedereen die zich afvraagt hoe je in een grote organisatie snel het taalniveau en de taalnoden van een groot aantal medewerkers kunt analyseren.

Kathleen Heireman is managing director bij BLCC, een spin-off van KU Leuven en Voka met kantoren in Brussel, Leuven en Kortrijk.

www.blcc.be

 

(Foto: Svilen Milev)