The Value of Language is een event met twee onderdelen: De Taalconferentie en De Taalmarkt. De Taalconferentie omvat zestien workshops en presentaties, twee keynotes en een masterclass. In de masterclass krijgt u inzicht in het strategisch belang dat taaltechnologie voor uw bedrijf kan hebben tegen de achtergrond van de digitale transformatie, een van de belangrijkste ontwikkelingen van het moment met directe impact op het wezen van de meeste organisaties.

Concreet maakt u in deze masterclass kennis met vier digitale voice-technologieën en twee vertaaltechnologieën die Presence (Doncols, LU) bij klanten inzet om internationale meertalige vergaderingen optimaal te laten renderen in functie van de strategie van de onderneming.

Behalve inzicht in de technologieën en de implementatie ervan verwerft u inzicht in het strategisch belang dat taaltechnologie voor uw onderneming of organisatie kan hebben.
Vragen die in dit verband aan bod komen in de masterclass: Hoe koppel je meertaligheid aan bedrijfsstrategie, aan HR-beleid, aan marketing? Hoe laat je de ROI van meertaligheid en taaltechnologie zien in een business plan?

In deze masterclass krijgt u antwoorden op de vraag hoe u taaltechnologieën en mensen verbindt, hoe u machines en creativiteit aan elkaar koppelt en ‘digitaal’ met ‘live’ verbindt in een breed scala van events: digitale, live en hybride events.

De masterclass wordt gegeven door Peter Van Den Steene, President of the Board en CEO Innovation and Business Development van Presence.

Deze masterclass richt zich tot iedereen die op directieniveau en in strategische termen over taaltechnologie moet kunnen debatteren en overtuigen.

De voertaal is Engels met simultaanvertolking in Frans en Nederlands.

www.presencegroup.eu

 

(Foto: Kroma Kromalski)