Kom naar De Taalmarkt met een (lichte) stand

Een standje hebben op een markt. Je moet het meegemaakt hebben om te weten wat het is, hoe het werkt en hoe je er ongelooflijk veel uit kunt halen. Standjes op markten zijn niets voor taalprofessionals, niets voor bedrijven of organisaties in de taalsector? Dan was u nog niet op The Value of Language.


Light

Veel beurzen en markten duren te lang.
De Taalmarkt
op The Value of Language opent pas om 12u30. Een halve dag intensief i.p.v. een hele dag lang. Zeg maar light.


Ook eten en drinken

Op veel conferenties wordt de lunch in een aparte ruimte geserveerd.
Niet zo op The Value of Language. We eten en drinken op De Taalmarkt. Dat zorgt voor veel leven in de brouwerij, ook en vooral aan uw stand.


Voor ieders portemonnee

Op veel beurzen zijn stands peperduur.
Op The Value of Language kunt u kiezen. Een klassieke stand (tafel, lopende meters, banners, enz.), een luxueuze stand met de stempel van een professionele standenbouwer, of een ultralichte stand voor wie creatief uit de hoek wil komen en helemaal op de interactie met de marktbezoeker is ingesteld.

  1. De Barkruk – 40 €
    Ideaal voor wie iets wil demonstreren met de tablet in de hand en de bezoeker even wil laten zitten.
  2. Het Terrastafeltje – 70 €
    Ideaal voor wie vooral publicaties, brochures, gadgets, pennen en snoep wil tonen en bezoekers van alle kanten wil ontvangen.
  3. Het Aperitieftafeltje – 100 €
    Ideaal voor wie op de laptop wil demonstreren en daarbij wat langer met de klant wil blijven hangen of plakken.

U kunt elk van deze drie ultralichte standen combineren met een banner, poster, sandwichbord, enz. Neem contact op met Kervyn Jamaigne. De prijs bedraagt 100 € per banner, poster of bord.

De Klassieke stand – 400 €
Ideaal voor wie een heel assortiment wil tonen en daarbij in lopende meters denkt. Banners, posters, borden … alles inbegrepen. Laat ons gewoon weten hoeveel meters tafel u wenst.

De Luxueuze stand
U kunt ook met uw eigen stand komen. Wij overleggen graag met u en/of uw standenbouwer om een aanwezigheid en zichtbaarheid af te spreken die beantwoordt aan uw wensen.

 

Grijp uw kans en laat u zien op De Taalmarkt van The Value of Language, de enige echte taalmarkt die er toe doet in het kloppend hart van meertalig Europa.

 

 

Alle info in één pdf