Ga op consult bij Doctor Lang! Je herkent de dokters aan hun witte jas en hun stethoscoop. 

Kan je je functie, bedrijf of product voorstellen? Hoe ziet je carrière er tot dusver uit? En wat vind je van de organisatie van je team? Het zijn slechts enkele van de vele vragen die de taaltrainers van Atolo op je afvuren tijdens de taalmarkt van The Value of Language. Voor de gelegenheid kruipen de Atolo-trainers in de rol van Doctor Lang, met witte jas, stethoscoop & een voorschriftenboekje.

Waar doet het pijn? Aan de vlotheid van je taalgebruik? De precisie waarmee je je uitdrukt? Je uitspraak? Je zelfvertrouwen? Doctor Lang luistert aandachtig, stelt een eerste taalkundige diagnose en schrijft jouw persoonlijk voorschrift uit.

Je kan de dokters tegen het lijf lopen op de markt, of je kan hen zelf gaan opzoeken aan het marktkraam van Atolo, het Brussels taaltrainingsbedrijf dat één van de marktkramers is op de taalmarkt. ATOLO – van het Latijnse werkwoord atollere, wat ‘omhoogtillen’ betekent – ontwikkelt trainingen die de deelnemers op professioneel vlak een duwtje in de rug geven. Om een uniek design op maat te kunnen aanbieden, brengt Atolo eerst de huidige taalkennis en het professionele profiel van de trainees in kaart. Doctor Lang geeft je op een speelse manier een voorproefje van dit taalassessment dat bij Atolo de online taaltest aanvult.

Je bent van harte welkom bij de Franstalige, Engelstalige en Nederlandstalige dokter.

Bezoek www.atolo.eu